Over ons

Installateur Van Erve, een vertrouwd adres in Tilburg

Installateur Van Erve bestaat sinds 1931 en is sindsdien meegegaan met haar tijd. Met onze 20 medewerkers zijn wij groot genoeg om arbeidsintensieve klussen aan te pakken en klein genoeg om de dienstverlening persoonlijk te houden. Ons uitgangspunt is dat u een vast contactpersoon krijgt, waar u op kunt bouwen als een installatie aan vervanging toe is. Als u een storing of lekkage heeft, dan zijn we snel bij u om het op te lossen.

Ons goed opgeleide personeel en Nederlands kampioenschap

Ons brede dienstenpakket zorgt er voor dat u kunt vertrouwen op onze deskundigheid. Onze medewerkers worden geschoold via de TEB Vakschool. Daarnaast doen wij elke twee jaar mee aan het Nederlands kampioenschap Installeren en is één van onze medewerkers in 2014 Nederlands kampioen geworden en in 2016 is een andere medewerker tweede geworden. Beide werken nog met veel plezier bij ons. Dus als u kwaliteit wilt, dan horen wij dat graag.

Onze installateursdiensten

Wij zijn een allround installatiebedrijf en voeren alle werkzaamheden uit die betrekking hebben op cv-ketel en verwarming, airconditioning, duurzame installaties en loodgieterswerk. U kunt ons ook benaderen voor een lekkende kraan. Daarnaast hebben wij specialisten op het gebied van legionellapreventie en verzorgen wij dak- en zinkwerk, ook voor monumentale panden, en verzorgen we badkamer-, toilet- en keukenrenovaties. Ons werkgebied is Tilburg, Goirle, Oosterwijk en Berkel Enschot.

Ook voor onze zakelijke klanten verzorgen wij complete installaties en we werken veel voor vastgoedeigenaren en instellingen, zoals kloosters en gesloten inrichtingen.

Onze showroom

In onze showroom kunt u kiezen uit sanitair van verschillende leveranciers. Ook vindt u in onze showroom zonnepanelen en cv-ketels. Mocht u een groter assortiment willen zien, dan kunt u terecht in de showroom van onze groothandel Plieger. Deze bevinden zich in Eindhoven en Zaltbommel.

Wij zijn aangesloten bij:

  • Uneto-VNI
  • Abel&co (GasNed)
  • Sunned
  • TEB Vakschool
  • Sei
  • Sterkin

Heeft u vragen over ons installatiebedrijf, neem dan contact met ons op, of bel: 013 542 2142 .