Dak- en zinkwerk

Plat dak dakbedekking vervangen

Wanneer uw bitumen of kunststof dakbedekking aan vervanging toe is, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekking en geven 10 jaar garantie bij een onderhoudscontract.

Lood- en zinkwerk

Wij zijn gespecialiseerd in traditioneel lood- en zinkwerk, zelfs op monumentale gebouwen. In onze werkplaats kunnen we zelf de zinken dakgoten maken, waardoor u niet hoeft te wachten als deze aan vervanging toe is of lekt.

Leien dak of dak met dakpannen

Wanneer uw leien dak, of dak met dakpannen een lekkage heeft, ook dan kunt u ons benaderen en lossen wij het snel op.

Onderhoudscontract, 10 jaar garantie

Wanneer wij uw dak renoveren, dan krijgt u van ons 10 jaar garantie. Bij die garantie hoort een onderhoudscontract en wij komen periodiek kijken of de dakbedekking in de juiste staat verkeerd. Met een onderhoudscontract voorkomt u onnodige lekkages.

Storing

Mocht zich een storing voordoen of heeft u een lekkage aan uw platte dak, leien dak of dak met dakpannen, dan staan wij voor u klaar. Bel ons algemene nummer als u een storing heeft.

Is uw dak aan vervanging toe, of heeft u een lekkage, dan zijn wij snel ter plaatse om het te verhelpen. Neem contact met ons op, of bel: 013 542 2142 .