Centrale verwarming

Een cv-ketel brengt warmte en comfort in huis

Wanneer uw cv-ketel aan vervanging toe is, omdat deze veel verbruikt of onbetrouwbaar wordt, dan kunnen wij deze voor u vervangen. Met onze ruime ervaring en Nederlands kampioen installeren kunt u er op vertrouwen dat wij kwaliteit leveren. De juiste cv-ketel brengt comfort met zich mee en met goed onderhoud gaat deze lang en storingsvrij mee.

Wanneer u uw huis met een gaskachel, gevelkachel of met oliestook wilt verwarmen, dan kunt u goed bij ons terecht. Wij hebben zelfs experts op het gebied van Oliestook.

Ook als u uw huis op duurzame wijze wilt verwarmen, dan kunnen we dit voor u verzorgen. U kunt u dit doen met een warmtepomp of pelletketel. Kijk dan naar de duurzame oplossingen die wij bieden of neem contact op.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Heeft u vragen over cv-ketels of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op, of bel: 013 542 2142 .