Diensten

Installateur Van Erve is een allround installateur

Wij zijn een installateur uit Tilburg met een brede dienstverlening. Van cv-ketel tot riool en van dakbedekking tot badkamer tegels. Daarnaast vinden wij onderhoud en service belangrijk. Dit uit zich door onze uitstekende dienstverlening zodra zich een storing voordoet. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Centrale verwarming

De cv-ketel en radiatoren zijn niet weg te denken uit onze huizen. Wanneer u aan een nieuwe cv-ketel toe bent, dan kunnen wij u goed adviseren. Lees meer over centrale verwarming.

Airconditioning

Airconditioning zorgt voor comfort op warme dagen. De keuze voor airconditioning in de slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust. Lees meer over airconditioning.

Loodgieterswerk

Wilt u uw waterleidingnetwerk, gasnetwerk of het riool aanpassen of uitbreiden omdat u uw badkamer, toilet of keuken gaat renoveren? Lees meer over loodgieterswerk.

Ontzorgexpert

Wij zijn gecertificeerd ontzorgexpert, wat betekent dat wij uw huis zo kunnen aanpassen, levensloopbestendig maken, dat u er nog lang van gaat genieten. Lees meer over ontzorgexperts.

Legionellapreventie

Bij onze zakelijke klanten verzorgen wij legionellapreventie. Wij komen dan bij u langs en beoordelen uw waterinstallatie en geven u advies op het gebied van legionella en preventie. Lees meer over legionellapreventie.

Dak- en zinkwerk

Wij verzorgen bitumen en kunststof dakwerk en repareren ook leien daken en daken met dakpannen. Daarnaast verzorgen wij traditioneel zinkwerk vanuit onze werkplaats. Lees meer over dak- en zinkwerk.

Badkamer- en keukenrenovatie

Van tegelzetten tot het verplaatsen van waterleidingen voor uw badkamer en toilet, wij regelen het voor u. Sanitair kunt u in onze showroom uitkiezen. Lees meer over badkamer- en keukenrenovatie.

Duurzaamheid

Wij verzorgen alle duurzame installaties voor u zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen of zelfs pelletketels. Zo spaart u niet alleen het milieu, maar ook op uw energierekening. Lees meer over duurzaamheid.

Heeft u vragen over onze installatiediensten of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 013 542 2142 .